Over de Gebruiksrechtovereenkomst

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen jou en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van het programma zijn vastgelegd.

Belangrijk: lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door voordat u het programma begint te gebruiken.

U kunt de voorwaarden van de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Door Kaspersky Password Manager te installeren bevestigt u dat u de voorwaarden van de Licentieovereenkomst begrijpt en aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Licentieovereenkomst, mag u Kaspersky Password Manager niet installeren of gebruiken.